Η εταιρία

Νίκος Ζαρβαλούδης και Σία Ε.Ε

Η εταιρία ιδρύθηκε το 2000 με αντικείμενο την εμπορία ηλεκτρολογικού υλικού: Οικιακού, επαγγελματικού και βιομηχανικού. Η εταιρεία δραστηριοποιείται επίσης και στην διανομή ηλεκτρολογικού υλικού χονδρικής .

Προσωπικό

Άρτια εκπαιδευμένο

Το προσωπικό της εταιρίας είναι άρτια εκπαιδευμένο για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών με άριστη συμπεριφορά στους πελάτες οι οποίοι συναντούν ένα πολύ ευχάριστο κλίμα και όχι μία απρόσωπη συναλλαγή .

Έργα

Απαιτητικά projects.

Όλα τα παραπάνω σε συνδυασμό με τις προσεγμένες τιμές και το υψηλό στοκ των προϊόντων έφεραν στην εταιρεία ταχεία ανάπτυξη και την δυνατότητα να εξυπηρετεί μεγάλες βιομηχανίες και πολύ απαιτητικά Project όπως ξενοδοχειακές μονάδες , δημόσια έργα , υποσταθμοί μέσης τάσης , συστήματα KNX , μελέτες-προτάσεις φωτισμού , συστημάτων ασφαλείας (συναγερμός-πυρασφάλεια-κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης) , κατασκευή βιομηχανικών πινάκων από ειδικευμένους τεχνικούς.

Στόχος

Καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η εταιρεία μας με μόνο στόχο την συνεχή βελτίωση και ανάπτυξή της συμβαδίζει με τις ανάγκες και τις νέες τάσεις της εποχής μας μεγαλώνοντας την ποικιλία των ειδών που προμηθεύει την αγορά.

Εγκαταστάσεις

Καλύτερη εξυπηρέτηση.